Medlemsfordele

Hjemmeundervisning er i Danmark en grundlovssikret ret, men det er der mange mennesker, der ikke ved. Du støtter med dit medlemskab Fri Lærings arbejde til gavn for hjemmeundervisere samt indsatsen for oplysning om hjemmeundervisning. Jo flere medlemmer vi er, des større vægt er der bag foreningen.

Som medlem af Fri Læring får du:

• Mulighed for at støtte op omkring retten til at hjemmeundervise i Danmark

• Adgang til Danmarks største netværk for kommende og aktive hjemmeundervisere via forum og Facebook.

• Information og vejledning om hjemmeundervisning.

• Mulighed for at deltage i sociale sammenkomster eller intromøder med hjemmeundervisere, kun for foreningens medlemmer.

• Mulighed for at komme med til en lang række arrangementer og events på f.eks. museer, teatre, biografer og forlystelser med socialt og/eller undervisningsmæssigt sigte, som arrangeres i foreningen.

• Aktive medlemmer kan komme ind til skolepriser på udvalgte steder med dit medlemsbevis (f.eks. Københavns Zoo og Nationalmuseerne).

• Aktive medlemmer kan få oprettet et unilogin gennem foreningen, så de kan bruge undervisningsportaler med og uden betaling, samt få tilgang til Materialeplatformen.

• Aktive medlemmer har gratis adgang til Restudy, som råder over Danmarks største samling af undervisningsvideoer.

Hvorfor skal du være medlem af Fri Læring:

• Fri Læring er for alle. Fri Læring samler alle typer af hjemmeundervisning.
  • Fri Læring er bredt repræsenterende i og med at en stor del af hjemmeundervisere i Danmark er medlem af foreningen.
  • Fri Læring er Danmarks ældste netværk og eneste organisation på området.
  • Fri Læring bliver hørt i medierne.
  • Fri Læring drives udelukkende af frivillige.

Meld dig ind her