Hvilke fordele er der i mit medlemsskab?

 

Lukkede grupper

Medlemsskab giver adgang til vores lukkede Uhuru-underforum. Desuden vil du også kunne få adgang til vores Uhuru-facebookgruppe.

 

Arrangementer

Foreningen afholder af og til arrangementer udelukkende for medlemmer af Uhuru. Disse arrangementer slås kun op på vores lukkede forum for medlemmer samt Facebookgruppen for Uhuru. Kontakt os, hvis du er medlem og ønsker at blive inviteret til Facebookgruppen.

 

Særlige aftaler

Uhuru er registreret som forening i forskellig regi, hvor der er særlige tilbud til skoler, men hvor det ikke er muligt at oprette sig som enkelt familie-hjemmeundervisere. Disse steder bookes arrangementer under foreningen Uhuru, og man skal medbringe dokumentation for medlemskab, når man deltager i arrangementer.

Lige nu er Uhuru registreret følgende steder:

  • Det Kongelige Teater  -  Her tilbydes billetter til skoleforestillinger og til generalprøver til skolepris
  • Norden i Skolen - Her tilbydes bla. udvekslingsbesøg i de nordiske lande.

Alle er velkomne til at tage initiativ til at registrere foreningen i andre regi, hvor det giver mening. Kontakt altid Uhurus formand, når du opdager et sted, det vil give mening at have Uhuru registreret.

 

Uni-login

Som medlem er det muligt at få tildelt et uni-login gennem foreningen. Kontakt os, hvis du er medlem og ønsker et uni-login.