Bliv Medlem

Når du melder dig ind i Foreningen Fri Læring, bliver du medlem af Danmarks største og ældste netværk af aktive og kommende hjemmeundervisere. 

Først skal du melde dig ind via denne formular.

Dernæst betaler du kontingentet til foreningens konto i Nordea: 0106 4396357963. 

Skriv dit navn på indbetalingen. Vær opmærksom på, at vi hverken sender nogen regning eller kvittering.

Foreningen har 4 forskellige medlemstyper: 

  • Aktive medlemmer er forældre eller værger, der enten aktivt hjemmeunderviser eller har hjemmeundervist i en periode på mindst 3 år. Disse er stemmeberettigede ved generalforsamlingen, samt opstillingsberettigede til bestyrelsen. Medlemsskab koster 150 kr. årligt pr. husstand. Se desuden øvrige medlemsfordele for aktive medlemmer her.
  • Passive medlemmer er forældre eller værger, som overvejer hjemmeundervisning eller hjemmeundervisere, der ikke har folkeregisteradresse i Danmark. Disse har ret til at blive hørt ved generalforsamling men kan ikke stemme eller stille op til bestyrelsen. Medlemsskab koster 50 kr. årligt pr. husstand.
  • Støttemedlemmer er privatpersoner med interesse for hjemmeundervisning i Danmark og som ønsker at støtte foreningens arbejde og formål. Medlemsskab koster 50 kr. årligt pr. husstand.
  • U18-medlemmer er for hjemmeunderviste elever. Medlemskabet er gratis, når der er tilknyttet en aktiv underviser i foreningen.

Dit medlemsskab aktiveres af en administrator, når vi ved, at du har betalt. Dvs. at din betaling af kontingentet er en forudsætning for at blive medlem. 

Der kommer mange nye til pt., så for at lette ekspeditionen, bedes sende et screenshot/foto af kvitteringen for kontingentindbetalingen til formandens sikre mail: midlertidigt@protonmail.com

Når vi har aktiveret din konto, vil du modtage en e-mail med information om, hvordan du logger ind og vælger en adgangskode. Der er også noget basal information, som det er godt at kende til.

Når du har betalt kontingentet, og dit medlemskab er blevet godkendt, kan du få adgang til Alinea, Matematikfessor, Filmcentralen og Restudy. Læs mere på vores interne sider, når du er logget ind.

Vi håber du får glæde af at være med.