Medlemsfordele

Hjemmeundervisning er i Danmark en grundlovssikret ret, men det er der mange mennesker, der ikke ved. Du støtter med dit medlemskab Fri Lærings arbejde til gavn for hjemmeundervisere samt indsatsen for oplysning om hjemmeundervisning. Jo flere medlemmer vi er, des større vægt er der bag foreningen.

Som medlem af Fri Læring får du:

• Mulighed for at støtte op omkring retten til at hjemmeundervise i Danmark

• Adgang til Danmarks største netværk for kommende og aktive hjemmeundervisere via foreningens forum og facebook gruppe. Læs mere her.

• Information og vejledning om hjemmeundervisning.

• Mulighed for at deltage i sociale sammenkomster eller intromøder med hjemmeundervisere, kun for foreningens medlemmer.

Hvorfor skal du være medlem af Fri Læring:

• Fri Læring er for alle. Fri Læring samler alle typer af hjemmeundervisning.
  • Fri Læring er bredt repræsenterende i og med at en stor del af hjemmeundervisere i Danmark er medlem af foreningen.
  • Fri Læring er Danmarks ældste netværk og eneste organisation på området.
  • Fri Læring bliver hørt i medierne.
  • Fri Læring drives udelukkende af frivillige.

Meld dig ind her

Aktive medlemmer af Fri Læring kan desuden:

• komme med til en lang række arrangementer og events på f.eks. museer, teatre, biografer og forlystelser med socialt og/eller undervisningsmæssigt sigte, som arrangeres i foreningen. Arrangementer slås op på forum/Facebook.

• få oprettet et unilogin gennem foreningen, så de kan bruge undervisningsportaler med og uden betaling, samt få tilgang til Materialeplatformen, DR Undervisning, mv. Læs her hvordan.

• få gratis adgang til Restudy, som råder over Danmarks største samling af undervisningsvideoer. Kontakt Christina Lucas pr. mail for bestilling: lucas_christina@hotmail.com

• komme ind til skolepriser på udvalgte steder mod at fremvise dit medlemsbevis. Dette gælder f.eks.

• Københavns Zoo

• Nationalmuseerne

• Ragnarock i Roskilde - gratis adgang for børn og voksne på hverdage udenfor ferierne

• Experimentarium - skolebilletter kan bestilles på forhånd til børn via deres webshop. Medlemsbevis vises ved ankomst.

• Det Kongelige Teater - der kan købes skolebilletter til 50 kr. pr. stk. Min. 10 billetter. Der skal oprettes en 'lærerlogin' først. Dette gøres ved at sende navn, e-mail og medlemsbevis til adressen dktskole@kglteater.dk

Mød andre som dig

I foreningen Fri Læring findes mange muligheder for at mødes med andre hjemmeundervisere. Der er både mulighed for at mødes online på vores digitale platforme men også fysisk via de mange arrangementer, der hver måned arrangeres af medlemmer - og der bliver flere og flere.

På vores lukkede forum kan du stille spørgsmål og kommunikere med foreningens øvrige medlemmer. Forummet kræver at du logger ind som medlem.

På Facebook har vi en lukket gruppe, hvor kun medlemmer (aktive og passive) af foreningen har adgang.

Vores medlemmer arrangerer også forskellige typer af aktive lokalgrupper udenfor foreningens regi, hvor man kan blive inviteret med. Spørg i foreningens forum eller facebook gruppe, for at finde ud af, om der findes en lokalgruppe af hjemmeundervisere som mødes i dit nærområde.

Adgang til foreningens forum på hjemmesiden samt foreningens facebook gruppe er udelukkende forbeholdt medlemmer (aktive hjemmeundervisere) eller passive medlemmer (kommende hjemmeundervisere) og kræver login. Støttemedlemmer har ikke adgang hertil, da dette medlemsskab udelukkende er til at støtte foreningens arbejde. Du bliver medlem her.