Hjemmeundervisningsdag

Vi holder Hjemmeundervisningsdag i Odense og Århus den 15. maj og i København den 29. maj 2019. Dagen er både for de garvede, for nye hjemmeundervisere og for nysgerrige. En dag hvor dialog og inspiration er i højsædet.

Odense d. 15/5 kl. 10.00 - 12.00 i Arkaden Food Market, Vestergade 68, 5000 Odense C - www.arkadenfoodmarket.dk - lokale Klokkedybet

Århus d. 15/5 kl. 17.00 - 19.00 i Dokk 1, Møderum 2

København d. 29/5 kl. 12-14 på Vigerslev bibliotek, Kirsebærhaven 23, 2500 Valby i mødelokalet

Måske går du og drømmer om mere sparring medlemmer imellem, eller mere socialt samvær? Måske går du og har idéer til, hvor vi sammen som forening skal lægge vores kræfter, måske har du konkrete forslag, som du mener vi skal føre ud i livet eller måske er du bare nysgerrig og interesseret i udviklingen af hjemmeundervisning i Danmark?

Hjemmeundervisningsdag er for alle medlemmer af Fri Læring og andre interesserede i en af de mange grene af hjemmeundervisning, der er.

Vi glæder os til at ses, til at styrke fællesskabet på tværs af de forskellige hjemmeundervisningsformer og dele viden og erfaring med hinanden.  

Deltager du, så skriv gerne en kort mail til info@frilaering.dk – så har vi bedre styr på stole og farveblyanter. Børnene er naturligvis velkomne. Man er velkommen til at have madpakker med, eller man kan købe lidt forfriskninger med på vejen. 

Husk, at Fri Læring er vores alle sammens fællesskab og vi kan bruge hinanden som medlemmer til at vende overvejelser og til at høre om andres erfaringer og viden. Du kan bare møde op på dagen, men du er også velkommen til i forvejen at give forslag til temaer for dagen. Det gør du nemt ved at skrive til info@frilaering.dk, så samler Christine op på emner.

Ellers vil vores udkast til emner for dagen være:

Overvejelser om indhold og metode i hjemmeundervisningen

Rettigheder og pligter, når man varetager undervisningspligten i hjemmet

Praktisk vejledning i at forberede sig godt til tilsyn. 

Hvorfor er vi en forening, hvad er det vigtigt at arbejde for, hvad vil vi gerne hver især have ud af at være samlet i en forening?

 

Hvis du ikke kan deltage, så er du selvfølgelig stadig mere end velkommen til at sende os dine forslag.

 

Vi glæder os til at ses.

Kærlig hilsen

Stine Elisabeth Jung Møller, medlem fra Århus

Mette Relster, medlem fra Odense

Ina Lindemark og Christine, medlemmer fra København og fra bestyrelsen.