Mød andre hjemmeundervisere

I foreningen Fri Læring findes mange muligheder for at mødes med andre hjemmeundervisere. Der er både mulighed for at mødes online på vores digitale platforme men også fysisk via de mange arrangementer, der hver måned arrangeres af medlemmer - og der bliver flere og flere. Disse arrangementer slås ofte op på foreningens forum eller på Facebook.

Adgang til foreningens forum på hjemmesiden samt foreningens facebook gruppe er udelukkende forbeholdt medlemmer (aktive hjemmeundervisere) eller passive medlemmer (kommende hjemmeundervisere) og kræver login. Støttemedlemmer har ikke adgang hertil, da dette medlemsskab udelukkende er til at støtte foreningens arbejde. Du bliver medlem her.

På vores lukkede forum kan du stille spørgsmål og kommunikere med foreningens øvrige medlemmer. Forummet kræver at du logger ind som medlem.

På Facebook har vi en lukket gruppe, hvor kun aktive og passive medlemmer af foreningen har adgang:

Fri læring - foreningen for hjemmeundervisere i Danmark 

Vores medlemmer arrangerer også forskellige typer af aktive lokalgrupper udenfor foreningens regi, hvor man kan blive inviteret med. Spørg i foreningens forum eller facebook gruppe, for at finde ud af, om der findes en lokalgruppe af hjemmeundervisere som mødes i dit nærområde.